ترافیک نیمه‌سنگین در جاده‌های شمالی و مسدودی برخی محور‌های غیرشریانی اعلام نتایج نهایی آزمون کارشناسی به پزشکی ساعت کار ادارات در ماه مبارک رمضان اعلام شد آمار معلمان بازنشسته مشغول در مدارس اعلام شد هشدار هواشناسی برای تهران/ افزایش دما و پایداری هوا در راه است/ غبار محلی در مناطق پرتردد جزئیات مهم جذب ٧۴ هزار نفر در آموزش و پرورش واریز حقوق فرهنگیان از روز پنجشنبه ٣٠ بهمن ماه ۱۴۰۴+ جزئیات ساعت جدید فعالیت میادین و بازار‌های میوه و تره‌بار در ماه رمضان واکنش قوه قضائیه به ادعای وکیل امیرحسین مقصودلو معروف به تتلو مأمور نیروی انتظامی شهرستان ایذه به شهادت رسید تمایل ایرانیان برای داشتن ۲.۵ فرزند/ نرخ باروری کل کشور حدود ۱.۴۴ مجوز استخدام ۸۵ هزار معلم در کشور صادر شد/ تکلیف معیشت معلمان چه می‌شود؟ احراز شهادت ۲ تن از قربانیان حوادث دی‌ماه در یاسوج تعیین سهم ایثارگران از ارز ترجیحی دارو و ملزومات پزشکی آغاز کلاس‌های درس دانشگاه آزاد اسلامی از ۹ اسفند به صورت حضوری اژه‌ای: اختیارات خود را به رئیس دادگستری استان‌ها تفویض می‌کنم

رونمایی از لپ تاپ جدید با دونمایشگر

شرکت لنوو در نمایشگاه محصولات مصرفی الکترونیکی ۲۰۲۳ میلادی از یک لپ تاپ با دونمایشگر رونمایی کرده که «یوگابوک۹i» نام دارد.
تاریخ انتشار: ۲۳:۳۷ - ۱۷ دی ۱۴۰۱ - 2023 January 07
کد خبر: ۱۶۷۳۱۲

به گزارش راهبرد معاصر به نقل از ایونینگ استاندارد، هرچند نمایشگر ثانویه دستگاه روی «یوگابوک ۹i» جدید می تواند یک کیبورد مجازی را نمایش دهد، اما می توان یک کیبورد بلوتوثی به آن متصل و در نتیجه از دو نمایشگر ۱۳.۳ اینچی دستگاه با وضوع ۲.۸K را استفاده کرد. علاوه بر آن لپ تاپ نوین از «قلم هوشمند لنوو» پشتیبانی می کند و کاربر می تواند دستگاه را مانند یک کتاب نگه دارد و هنگام حرکت روی آن مطالبی بنویسد. علاوه بر آن می توان لپ تاپ را ۳۶۰ درجه چرخاند تا شبیه یک چادر صحرایی شود که در هر طرف آن یک نمایشگر دیده می شود.

لپ تاپ جدید با دونمایشگر رونمایی شد

لپ تاپ به هر سمتی که چرخیده شود بخش ساوند بار آن نیز می چرخد تا صوت محتوا در تمام حالا قابل شنیدن باشد.

البته «یوگابوک ۹i» تفاوت چندانی با «لنوو تینک پد X۱ فولد» ندارد وتنها نکته تمایز آن است که در لپ تاپ جدید به جای نمایشگر تاشو از دو صفحه نمایش متمایز استفاده می شود.

از سوی دیگر دستگاه جدید دوام بیشتری دارد زیرا نمایشگرهای تاشو عمر محدودی دارند اما باید اشاره کرد لپ تاپی با دونمایشگر قبلاً نیز مشاهده شده و نمی توان از آن به عنوان یک نمایشگر بزرگتر استفاده کرد.

در کنار این موارد لنوو در داخل دستگاه کارآمدی را مد نظر گرفته و از سیزدهمین نسل تراشه های سری Core i۷-U به جای تراشه های سری H استفاده کرده که برق زیادی مصرف می کنند.

البته این چندان عجیب نیست زیرا شرکت سازنده سعی دارد از فعالیت دونمایشگر او ال ای دی پر مصرف اطمینان حاصل کند.

قیمت پایه این لپ تاپ ۲۱۰۰ دلار است و بارگیری آن از ژوئن ۲۰۲۳ میلادی آغاز می شود./مهر

ارسال نظر